Jäsentoiminta

Vuosikokous 19.3.2022
Jäsentapahtuma 19.3.2022 "Skumppajooga" ja InBody mittaus oli kaikille halukkaille.

Vuosikokous ja jäsentapahtuma järjestettiin Haikon Kartanossa.

Jos jäsentietosi muuttuvat muista käydä ProPlussassa korjaamassa yhteistiedot mm. sähköpostiosoite oikeaksi! Kiitos

 

(23.2.2022) Hallitus on päättänyt kokouksessaan. VYT Pro ry tukee jäsentä 50 eurolla (jäsen/tapahtuma), jos osallistuu Pron maksullisiin oman alueen tapahtumiin.

(1.4.2022) Linnanmäki rannekkeista on tilaus lähtenyt! Pdf-lipukkeet toimitetaan niille jäsenille, jotka ovat niitä tilanneet. Pdf-lipukkeet vaihdetaan Linnanmäellä rannekkeisiin.  Linnanmäki avautuu 29.4. Linnanmäen neiitsivuilla kannattaa käydä tutustumassa aukioloaikoihin niissä voi olla poikkuksia. Toivotan kaikille mukavaa iloista mieltä :)

Pron Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokunta järjesti Suomenlinnassa 18.9.2021 Mölkkyturnauksen. Joukkue Srort Salmiakki sijoittui A-lohkon kolmanneksi eli saatiin pronssia. Kuvassa Jaana Ahlbäck

Hei Uusi jäsen! Miksi kannattaa tulla jäseneksi: Jäsenmaksu on verotuskelpoinen, matkavakuutus ja hyvät jäsenedut

 

 

 

Klikkaa kuvaketta

Hymyile, olet Turvassa!

Matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus kaikkialla

Prolaisena saat automaattisesti ja maksutta matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Matkustajavakuutus kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesi. Opiskelijoilla matkustajavakuutuksen voimassaoloa on työharjoitteluita ajatellen vieläpä pidennetty.

(Lähde: Teksti lainattu Turvan nettisivuilta)

Klikkaa logoa