Jäsentoiminta

Pron Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokunta järjesti Suomenlinnassa 18.9.2021 Mölkkyturnauksen. Joukkue Srort Salmiakki sijoittui A-lohkon kolmanneksi eli saatiin pronssia. Kuvassa Jaana Ahlbäck

Hei Uusi jäsen! Miksi kannattaa tulla jäseneksi: Jäsenmaksu on verotuskelpoinen, matkavakuutus ja hyvät jäsenedut

 

Jäsenten osallistumisen tukeminen, Pron oman alueen aluetapahtumiin!

VYT Pro ry:n hallitus teki päätöksen 10.6. kokouksessaan siitä, että jäsenen osallistuessa oman alueen/kotipaikan Pron aluetapahtumiin sinulle myönnetään tukea 50 euroa/jäsen/tapahtuma vuoden 2021 aikana.

VYT Pro ry:n jäsenille on lähetetty asiasta sähköpostia.  Lisätietoja tuesta voit kysyä sihteeri Piia Kuukasjärvi-Gartonilta (piia.kuukasjarvi.garton@gmail.com) tai puheenjohtaja Kari Pakariselta (kari_pakarinen@outlook.com).

 

Jäsentapahtuma tullaan järjestämään keväällä tai syksyllä jäsenille. Koronan takia emme järjestä live tapahtumia tällähetkellä mutta virtuaallisia tapahtumia järjestetään!

Jos jäsentietosi muuttuvat muista käydä PRO+ korjaamassa yhteistiedot mm. sähköpostiosoite oikeaksi! Kiitos

(2.9.2021) HUOM! Kevätkokous/jäsentapahtuma pidetään Haikon Kartanossa Porvoossa viikolla 11, 18.-20.3.2022 (perjantaina saavutaan hotelille. Lauantaina aamupäivällä kokus ja iltapäivällä jäsentapahtuma. Sunnuntaina kotiin lähtö aamiaisen jälkeen) ohjelma ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Merkitse kalenteriin!

Klikkaa kuvaketta

Hymyile, olet Turvassa!

Matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus kaikkialla

Prolaisena saat automaattisesti ja maksutta matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Matkustajavakuutus kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesi. Opiskelijoilla matkustajavakuutuksen voimassaoloa on työharjoitteluita ajatellen vieläpä pidennetty.

(Lähde: Teksti lainattu Turvan nettisivuilta)

Klikkaa logoa