Jäsentoiminta

Pron Pääkaupunkiseudun ja Länsi-Uudenmaan aluejohtokunta järjesti Suomenlinnassa 18.9.2021 Mölkkyturnauksen. Joukkue Srort Salmiakki sijoittui A-lohkon kolmanneksi eli saatiin pronssia. Kuvassa Jaana Ahlbäck

(2.9.2021) 29.9.2021 klo 17 järjestetään virtuaalinen opastus Ateneumin taidekokoelman keskeisiin teoksiin sekä taiteilijoihin, jotka opiskelun tai työskentelyn takia lähtivät matkaan niin kotimaahan kuin ulkomaille jo yli sata vuotta sitten. Matkanteko oli tuolloin hidasta, ja etäopastuksellakin ehditään tutustua teoksiin rauhallisesti, pintaa syvemmältä. Missä Helene Schjerfbeck tekikään Toipilas-teoksensa? Entä miten valmistui Albert Edelfeltin ihailtu maalaus? Jäsenille on lähetetty sähköpostia, joten kannattaa ilmoittautua!

Hei Uusi jäsen! Miksi kannattaa tulla jäseneksi: Jäsenmaksu on verotuskelpoinen, matkavakuutus ja hyvät jäsenedut

 

Jäsenten osallistumisen tukeminen, Pron oman alueen aluetapahtumiin!

VYT Pro ry:n hallitus teki päätöksen 10.6. kokouksessaan siitä, että jäsenen osallistuessa oman alueen/kotipaikan Pron aluetapahtumiin sinulle myönnetään tukea 50 euroa/jäsen/tapahtuma vuoden 2021 aikana.

VYT Pro ry:n jäsenille on lähetetty asiasta sähköpostia.  Lisätietoja tuesta voit kysyä sihteeri Piia Kuukasjärvi-Gartonilta (piia.kuukasjarvi.garton@gmail.com) tai puheenjohtaja Kari Pakariselta (kari_pakarinen@outlook.com).

 

Jäsentapahtuma tullaan järjestämään keväällä tai syksyllä jäsenille. Koronan takia emme järjestä live tapahtumia tällähetkellä mutta virtuaallisia tapahtumia järjestetään!

Jos jäsentietosi muuttuvat muista käydä PRO+ korjaamassa yhteistiedot mm. sähköpostiosoite oikeaksi! Kiitos

(2.9.2021) HUOM! Kevätkokous/jäsentapahtuma pidetään viikolla 11, 18.-20.3.2022 (perjantaina saavutaan hotelille. Lauantaina aamupäivällä kokus ja iltapäivällä jäsentapahtuma. Sunnuntaina kotiin lähtö aamiaisen jälkeen) ohjelma ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Merkitse kalenteriin!

Klikkaa kuvaketta

Hymyile, olet Turvassa!

Matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus kaikkialla

Prolaisena saat automaattisesti ja maksutta matkustaja- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Matkustajavakuutus kattaa mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapsesi ja lapsenlapsesi. Opiskelijoilla matkustajavakuutuksen voimassaoloa on työharjoitteluita ajatellen vieläpä pidennetty.

(Lähde: Teksti lainattu Turvan nettisivuilta)

Klikkaa logoa